Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Δημιουργία νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Τη δημιουργία νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου υπογράμμισε ο Πρωθπουργός με το που έφθασε στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνον σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 στους δημοσιογράφους Βασίλη Κοντογουλίδη και Βαγγέλη Πλάκα, αλλά και με την επίσκεψή του στο χώρο όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νοσοκομείο αυτό.

Τον Πρωθυπουργό ενημέρωσαν “επί του πεδίου” οι Υφυπουργοί Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης και Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ήταν η συνεργασία τους που έκανε δυνατή τη χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου στο συγκεκριμένο πρώην στρατόπεδο.

Μαζί με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα εξήγησαν στον Πρωθυπουργό πώς, το νέο νοσοκομείο, μαζί με τα υπάρχοντα “Παπαγεωργίου” και 424 ΓΣΝΕ, δημιουργούν στην περιοχή ένα “Πάρκο Υγείας”, κάτι που είχαν επισημάνει και οι υγειονομικοί στις επαφές που είχαν προηγηθεί της οριστικής χωροθέτησης.

Να σημειωθεί ότι η χωροθέτηση του νέου Ογκολογικού στα δυτικά ήταν επιθυμία του Πρωθυπουργού κάτι που επιτεύχθηκε χάρη στην πολύ καλή συνεργασία των κυρίων Καλαφάτη – Χαρδαλιά.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement