Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες εστίασης στη Δυτ.Θεσσαλονίκη για τα υποχρεωτικά rapid test

Published

on

Αντιδράσεις προκαλούν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους

Προβληματισμένοι και δυσαρεστημένοι από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε για τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση εμφανίζονται οι επιχειρηματίες της εστίασης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

‘Οπως υποστηρίζουν, ο κλάδος της εστίασης είναι για μία ακόμη φορά αυτός που πλήττεται πρώτος από τα νέα μέτρα, καθώς οι νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους με τα υποχρεωτικά pcr ή rapid test θα φέρουν νέα μείωση του τζίρου.

Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Κορδελιό τονίζει στο ditika.gr ότι το μέτρο αυτό διχάζει την κοινωνία. «Με αυτά που κάνουνε πεισμώνει κι άλλο ο κόσμος και δε θα το κάνουν το εμβόλιο, γιατί η κοινωνία έχει βαρεθεί να ακούει συνεχώς τα ίδια πράγματα. Πάλι εμείς οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι θα πληρώσουμε τα σπασμένα τους», υποστηρίζει.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους επιχειρηματίες που έχουν ήδη αγοράσει plexiglass και με τα νέα μέτρα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν το ύψος σε 1.30 για να μην θεωρείται κλειστός χώρος.

Η δουλειά έχει πέσει, όλα έχουν αυξηθεί και με τα νέα μέτρα θα πέσει ακόμα περισσότερο. Ζούμε τραγικές καταστάσεις με συνέπεια να είμαστε στο χείλος τους γκρεμού. Το χειρότερο είναι πως οι παρέες δεν θα βγαίνουν στα μαγαζιά, διότι αν ένα -δύο άτομα δεν έχουν εμβολιαστεί τότε δεν θα βγαίνει κανείς για συμπαράσταση ο ένας στον άλλον. Έχω δώσει πολλά χρήματα για plexiglass και τώρα μας ζητάνε να τα αλλάξουμε, δήθεν πως το 1.80 θεωρείται κλειστός χώρος. Είναι αδιανόητο σε μια χώρα της δημοκρατίας, να υπάρχει ο διχασμός”, ανέφερε από την πλευρά του άλλος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στον Εύοσμο.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement