Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Στα «κόκκινα» οι βιτρίνες των ανθοπωλείων για τον Αγ.Βαλεντίνο

Published

on

Ξεκίνησαν σιγά-σιγά οι προπαραγγελίες από τους ερωτευμένους

Στα «κόκκινα» έχουν ντυθεί οι βιτρίνες των ανθοπωλών στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με τις παραγγελίες σιγά-σιγά να αυξάνονται και να επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Τριαντάφυλλα σε διάφορα χρώματα και αρκουδάκια φτιαγμένα από ρόδα που δεν μαραίνονται φιγουράρουν στις βιτρίνες των ανθοπωλείων, περιμένοντας τους ερωτευμένους και τις ερωτευμένες να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Δειλά δειλά ξεκινάμε, είμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Αρχίσαμε και περιμένουμε την κορύφωση της ημέρας και προτρέπουμε τον κόσμο για να μην συνωστίζεται να έρθει πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κλείσει την παραγγελία του» τόνισε στο ditika.gr, ο Χρήστος Μουδούρης, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου στον Εύοσμο.

Επίσης, οι προτιμήσεις είναι πολλές από τα κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα, τις ζωντανές συνθέσεις και τα Forever Roses. «Έχουμε πολλές προτάσεις για να καλύψουμε όλο το φάσμα των προτιμήσεων των πελατών μας σε όλα τα είδη και σε όλες τις τιμές», πρόσθεσε.

Όσο για το τι θα πληρώσουν οι ερωτευμένοι οι ανθοπώλες αναφέρουν πως δεν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές και θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρσι, ώστε κανένας ερωτευμένος να μην δυσκολευτεί να προσφέρει ένα λουλούδι στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement