Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο Ιρακινός που παρενόχλησε 11χρονο στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αλλοδαπού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των 12 ετών, η οποία φέρεται να τελέσθηκε την 27-02-2022.

Πρόκειται για τον:

(επ) OBEIT (ον) MUHANDτου MAJID και της ASIA, γεν. 1998 στο Ιράκ.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου όπου συνελήφθη ο 24χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ένα ανήλικο 11χρονο αγόρι, συνελήφθη 24χρονος, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου, ο δράστης τον πλησίασε και τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Κατάφερε όμως να ξεφύγει και ειδοποίησε την μητέρα του και μαζί με άλλους θαμώνες του εμπορικού κέντρου κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-502744 και 2310-502747 του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 09-09-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement