Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Στη Δυτ.Θεσσαλονίκη λόγω μεγαλύτερων αναγκών τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, για τα 80 νέα λεωφορεία που θα κυκλοφορούν από Σεπτέμβριο

Στις γραμμές που εξυπηρετούν τους πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης αναμένεται να πέσει το μεγαλύτερο μέρος των 80 νέων λεωφορείων που θα προστεθούν από τον Σεπτέμβριο στον στόλο του ΟΑΣΘ, όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας.

Ο κ.Σκόδρας σε δηλώσεις του αναγνωρίζει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα δυτικά της Θεσσαλονίκης διότι εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος του επιβατικού κοινού του ΟΑΣΘ.

«Σε όλες τις γραμμές θα μπουν τα 80 νέα λεωφορεία γιατί παντού υπάρχει θέμα. Ιδίως όμως στις γραμμές της δυτικής Θεσσαλονίκης γιατί εκεί είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του επιβατικού κοινού του Οργανισμού. Αυτό μας έχουν δείξει οι μελέτες, ότι σ’ εκείνο το κομμάτι της πόλης υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. ‘Εχει αναπτυχθεί οικιστικά η δυτική Θεσσαλονίκη ταχύτατα και αυτό έχει αυξήσει και τις ανάγκες του επιβατικού κοινού», τονίζει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα τη μίσθωση επιπλέον 30 αρθρωτών και 50 κανονικών λεωφορείων που θα κινούνται στους δρόμους από τον Σεπτέμβριο με στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Προστίθεται από την ίδια τη διοίκηση του Οργανισμού πως με τη νέα αυτή προσθήκη ο αριθμός των αστικών λεωφορείων σε κυκλοφορία θα ξεπεράσει τα 550 και θα είναι 2,5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που παρέλαβε η διοίκηση τον Αύγουστο του 2019.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement