Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Στη φυλακή για έναν μήνα 24χρονος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου

Published

on

Η παρενόχληση σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή για έναν μήνα οδηγείται 24χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου, στη Θεσσαλονίκη. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

   Με ειδική αιτιολογία, το Δικαστήριο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει έναν μήνα σε κατάστημα κράτησης, ενώ ανέστειλε το υπόλοιπο της ποινής του. Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή καθίσταται άμεση εκτελεστή, καθώς δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

   Απολογούμενος ο 24χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, αρνήθηκε την πράξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που είχε καταγγείλει ο ανήλικος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η μητέρα του 11χρονου που περιέγραψε όσα της μετέφερε ο γιος της.

   Ο δράστης είχε ακινητοποιηθεί από θαμώνες του εμπορικού κέντρου και στη συνέχεια συνελήφθη. Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με ειδική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement