Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια από δομή

Published

on

Εκδόθηκαν Missing Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης καθώς εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια από την περιοχή του Πανοράματος, ενώ έχουν εκδοθεί και δύο missing alert. Τα κορίτσια  φιλοξενούνταν και σε δομή παιδικής προστασίας του Χαμόγελου του Παιδιού.

Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Μαρία Μ. 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Μ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει κοντά καστανά μαλλιά με ξανθιές ανταύγειες και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι cargo, μια γκρι φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Χαμόγελο του Παιδιού missing alert
Χαμόγελο του Παιδιού missing alert

Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Έλενα Κ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές η εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη.

Η Έλενα Κ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μια μαύρη Nike φούτερ, ένα μαύρο κολάν και λευκά Nike Air Force αθλητικά παπούτσια.

Χαμόγελο του Παιδιού missing alert
Χαμόγελο του Παιδιού missing alert

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement