Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Συναντήσεις της Κίνησης Πολιτών και 7 δημάρχων της Δυτ.Θεσσαλονίκης με Κουτσούμπα και Γεννηματά για τη ΔΕΘ

Για την ανάπλαση της ΔΕΘ και τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά θα έχουν αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών «ΔΕΘ – Μητροπολιτικό Πάρκο για μια Βιώσιμη Θεσσαλονίκη», αλλά και οι επτά δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δερμουτζίδης, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης με τον κ. Κουτσούμπα και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ευόσμου-Κορδελιού με την κ. Γεννηματά.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον χώρο της Έκθεσης και να παρουσιαστούν οι θέσεις της Κίνησης και των δημάρχων για τη «Διπλή Ανάπλαση» της ΔΕΘ (τη δημιουργία δηλαδή Μητροπολιτικού Πάρκου με χώρους για ελαφρές εκθέσεις, αλλά και αθλητικές – ψυχαγωγικές δραστηριότητες), καθώς και για τη μεταφορά των εγκαταστάσεών της σε χώρο του δημοσίου του δήμου Δέλτα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement