Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Συνελήφθη 23χρονος για τη δολοφονία του ‘Αλκη

Οι έρευνες συνεχίζονται με την προσαγωγή κι άλλων υπόπτων

Στη σύλληψη ενός 23χρονου, αλβανικής καταγωγής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη, στην περιοχή Χαριλάου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η δίωξη ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν εξ αυτών που εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση σε βάρος του νεαρού.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Από την επίθεση σκοτώθηκε ο 19χρονος, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο φίλοι του που νοσηλεύονται.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με τις προσαγωγές και άλλων υπόπτων για τη δολοφονική επίθεση.

Στο μεταξύ, σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε, στη Βέροια, ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του σε δολοφονική επίθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του. Η δε ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του, λέγοντας το «τελευταίο αντίο».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement