Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 49χρονου που έκλεβε ζάντες και ελαστικά από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης συνελήφθη στις 29 Οκτωβρίου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 49χρονου ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Οκτωβρίου για κλοπές ελαστικών, ζαντών και λοιπών εξαρτημάτων από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. οχήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον:

1. (επ.) ΧΑΣΙΡΙΔΗ (ον.) Μανόλη του Ιλλαριώνος και της Ζίνας, γεν. 1973, στη Γεωργία,

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Από τέλος Δεκεμβρίου του 2021 οι δράστες ενεργώντας κυρίως βραδινές ώρες, προέβησαν σε 44 περιπτώσεις κλοπών ελαστικών, ζαντών και εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα σε πυλωτές πολυκατοικιών, αλλά και δημόσιους δρόμους στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 66.475 ευρώ.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328, 2310-388318 και 2310-388320 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 01-02-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement