Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: 12 συλλήψεις σ’ ένα 24ωρο για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Published

on

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Συνολικά 12 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο για την αντιμετώπιση της εμπορίας και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό καταζητούμενων προσώπων.

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης αλλά και σε διάφορες περιοχές του Νομού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (8) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.
  •  (4) άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 29χρονου ημεδαπού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement