Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Ποιες μέρες θα είναι κλειστοί οι φούρνοι λόγω των εορτασμών

Πότε να πάρετε ψωμί για δύο ημέρες

Κλειστοί θα είναι οι φούρνοι για δύο ημέρες αυτή την εβδομάδα, λόγω του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου αλλά και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, η οποία έχει οριστεί ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών (και για τα αρτοποιεία) θα παραμείνουν κλειστές.

Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (τέως Δήμου Θεσσαλονίκης) Αφορά επομένως στους εξής Δήμους: Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου (Ελευθέριο-Κορδελιό και Εύοσμος), Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Δήμο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία).

Για το λόγο αυτό τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 26-10-2022, ημέρα εορτής του Αγίου Δημητρίου, όπως επίσης και την Παρασκευή 28-10-2022 λόγω της εθνικής επετείου.

Την Τρίτη 25-10-2022, οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για δύο (2) ημέρες (Τρίτης & Τετάρτης) και την Πέμπτη 27/10/2022 ψωμί για δύο (2) ημέρες (Πέμπτης & Παρασκευής).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement