Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η πρόγνωση του καιρού

Tοπικές βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς. Τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια χώρα, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά και ενδεχομένως νωρίς το πρωί σε περιοχές του Έβρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 6, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 17, στη Θεσσαλία από 5 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 6 έως 16, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 7 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 10 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιοι αρχικά θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, με ασθενείς βροχές έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement