Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

«Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2023» του Δ.Παύλου Μελά

Θα λειτουργήσουν περισσότερα από 40 διαφορετικά προγράμματα, σε 27 κλειστούς και ανοιχτούς χώρους

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, η Διεύθυνση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Παιδείας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΘΛΗΜΑ, ΧΩΡΟΙ, ΗΜΕΡΕΣ, ΩΡΕΣ) https://pavlosmelas.gr/pago2023_eggrafes

Ας αθληθούμε! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επισκεφθείτε το χώρο άθλησης που επιθυμείτε, την ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα και διαλέξτε μαζί με τη γυμνάστρια ή το γυμναστή, το πρόγραμμα που σας ταιριάζει για να συμμετέχετε. Θα λειτουργήσουν περισσότερα από 40 διαφορετικά προγράμματα, σε 27 κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το οποίο διαθέτει γήπεδο Στίβου με διαδρομές ταρτάν, για τους Υποψηφίους στρατιωτικών σχολών & ΤΕΦΑΑ.

Προγράμματα Άθλησης για Όλους σημαίνουν κίνηση, παιχνίδι, άσκηση, συντελούν στη βελτίωση της υγείας, στην καλύτερη ποιότητα ζωής, στην κοινωνικοποίηση των ατόμων και αφορούν όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και ικανότητα.

Στη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: Μουσικοκινητική Αγωγή, Παιδαγωγικά παιχνίδια, Cheerleading (αθλητικός ομαδικός χορός), Παραδοσιακοί χοροί, Μπαλέτο, Ρυθμική, Ενόργανη, Ορθοσωμική, Ορθοσωμική – βαράκια, Ορθοσωμική – κοντάρια, Ορθοσωμική για την τρίτη ηλικία, Θεραπευτική Γυμναστική, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ενδυνάμωση, Zumba, Pilates, Aerobic, Yoga, Tabata, Abs & Hips, Κοιλιακοί Ραχιαίοι, Streching, Dance Aerobic, Total Body, Tennis, Ping – Pong, Στίβος, διάφορα τμήματα για την τρίτη ηλικία και τμήματα ΑμεΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού που παρέχει η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού εκσυγχρονίζονται και είναι διαθέσιμες μέσω του Internet για τους πολίτες. Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη οργάνωση του Τμήματος Αθλητισμού, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των πολιτών.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Από 16-01-2023 άρχισαν οι εγγραφές σε όλα τα αθλητικά προγράμματα του δήμου και θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (Online Εγγραφές), στην Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/ Εξαιρούνται οι πολίτες τρίτης ηλικίας, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται δια ζώσης.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Προκειμένου λοιπόν να εγγραφείτε στις Δραστηριότητες θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1️⃣: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/ (Την διεύθυνση αυτή μπορείτε να τη βρείτε στην σελίδα του δήμου www.pavlosmelas.gr, στο slide με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αθλητισμού»)

Βήμα 2️⃣: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνης σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό)

Βήμα 3️⃣: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4️⃣: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5️⃣: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

Βήμα 6️⃣: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

Βήμα 7️⃣: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον σας.

Για διευκρινίσεις και τυχόν ερωτήσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

2310643635, 2313302962 Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά & Καλαβρύτων

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement