Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Δ.Ασλανίδης: Χωρίς ανανέωση προσώπων και ιδεών ελπίδα δεν γεννιέται

Μίνι συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά

Δέκα ερωτήσεις αναζητούν δέκα σύντομες απαντήσεις. Πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, από όλους τους χώρους, μοιράζονται με τους αναγνώστες της εφημερίδας «Karfitsa» πτυχές της ζωής τους και αδημοσίευτες φωτογραφίες σε μια διαφορετική – μίνι συνέντευξη.

Είναι ένας νέος άνθρωπος, με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκπαιδευτικός, μέλος πολυμελούς οικογένειας και πολύτεκνος πατέρας. Ο Δημήτρης Ασλανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη, αντιπεριφερειάρχης στο πλευρό του Απ.Τζιτζικώστα και τώρα διεκδικεί τον δήμο Παύλου Μελά. Αξίζει να τον γνωρίσετε καλύτερα…

Δεν είστε πολύ νέος για δήμαρχος Παύλου Μελά;

Η κοινωνική, επαγγελματική αλλά και πολιτική μου διαδρομή  -εκλέχθηκα σε αυτοδιοικητική θέση πρώτη φορά το 2010 – θεωρώ ότι με όπλισαν με γνώση και εμπειρία, για να αντεπεξέλθω  επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις ενός Δήμου.

Ήταν ρίσκο η παραίτηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Ήταν μια έντιμη  και αυτονόητη απόφαση για μένα. Δεν ήθελα να διεκδικώ τον δήμο Παύλου Μελά, εκμεταλλευόμενος το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη.

Ποιους έχετε στήριγμα σ’ αυτή τη διεκδίκηση;

Την οικογένειά μου που μου δίνει δύναμη. Τους έμπιστους και άξιους συνεργάτες μου και   εκατοντάδες συμπολίτες που επιθυμούν έντονα να δουν την αλλαγή στον Δήμο, όσο κι εγώ.

Γιατί να σας «σταυρώσει» ένας δημότης;

Γιατί επιλέγοντας εμάς θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια ισχυρή ομάδα με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, νέους επιστήμονες, πετυχημένους επιχειρηματίες, ανθρώπους της προσφοράς, οι οποίοι αγαπούν και νοιάζονται τον τόπο μας και θα εργαστούν με πάθος για να τον οδηγήσουν στο μέλλον.

Ποια «Αλλαγή» χρειάζεται οπωσδήποτε ο Δ. Παύλου Μελά;

Είναι αναγκαία η αλλαγή νοοτροπίας των διοικούντων. Κάθε τόπος για να πάει μπροστά χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά. Με λύπη μου παρατηρώ ότι αυτά σήμερα απουσιάζουν. Χωρίς την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες τίποτα καινοτόμο και  ελπιδοφόρο δεν μπορεί να γεννηθεί. 

Προλαβαίνετε φροντιστήριο και προεκλογική εκστρατεία; 

Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Το μυστικό είναι οι καλοί συνεργάτες και… οι πολυβιταμίνες!

Πώς είναι να μεγαλώνετε με άλλα πέντε αδέρφια; 

Η πολύτεκνη οικογένεια είναι το καλύτερο σχολείο. Μαθαίνεις να μοιράζεσαι, να συνεργάζεσαι, να προστατεύεις, να φροντίζεις και να αγαπάς.

Ως μπαμπάς με πέντε παιδιά; 

Η οικογένεια είναι ευλογία. Τα πέντε μας παιδιά είναι δώρο Θεού. Ο ρόλος του πολύτεκνου πατέρα δεν είναι εύκολος. Δεν θα τα κατάφερνα αν δεν είχα δίπλα μου την Βασιλική μου.

Δεν θα χάνατε με τίποτα…

Μια βόλτα με τις μεγάλες μου κόρες Αγγελική και Θεοδώρα στην παραλία της  Θεσσαλονίκης.

Έκφραση που λέτε συχνά…

«Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο»… σε κάθε νέο υποψήφιο της παράταξής μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement