Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Μέχρι την 1η Ιανουαρίου η χριστουγεννιάτικη «Μαγεμένη Αυλή» στη Σταυρούπολη

Published

on

Το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες

Έως την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 θα είναι ανοιχτή η «Μαγεμένη Αυλή» για τους επισκέπτες.

Από τις ώρες 17.00 έως 20.00, με ελεύθερη είσοδο, στην παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αυλή του Δημοτικού Βρεφονηπιακού σταθμού «Ουράνιο Τόξο», επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στη Σταυρούπολη, απέναντι από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης και πολύ κοντά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη και της κοινωνικής δομής «Παιδική Ομπρέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες
🎅 ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING
5:00-6:00 ΩΔΕΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
6:00-7:00 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ TOP GUN – ΖΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
🎅 ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING
7:00-8:00 Dj ΒΑΛΕΡΙΟΣ
🎅 ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING
6:30-7:30 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ – “ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ”
🎅 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING
6:30-7:30 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ
7:00-8:00 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΩΣΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
🎅 ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING
🎅 ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
5:00-8:00 ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, FACE PAINTING

Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Δήμαρχος Παύλου Μελά: Αντλούμε τεράστια δύναμη από τα χαμόγελα των παιδιών
Ο Άγιος Βασίλης είναι ο αγαπημένος μας παππούς που συνδέεται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο ήρωας που καταφθάνει γεμάτος δώρα και σηματοδοτεί την αγάπη, τη γενναιοδωρία, τη χαρά και την ελπίδα.
Κάνει στάσεις με το έλκηθρο και τους ιπτάμενους τάρανδους και εμείς οι μεγαλύτεροι τον προσμένουμε να δώσει ζεστασιά στις παιδικές ψυχές.
Στον Δήμο Παύλου Μελά, κρατάμε ζωντανά τα παιδικά όνειρα και πιστεύουμε βαθιά ότι τα χρόνια της παιδικής αθωότητας, της ανεμελιάς, του παιχνιδιού, της φαντασίας είναι πολύτιμα.
Με κύριο συστατικό την αγάπη, από τον Δεκέμβρη του 2017, δημιουργήσαμε…
Μαγεμένο Στρατόπεδο (2017, 2018, 2019), Μαγεμένη Πλατεία (2021), Μαγεμένη Αυλή (2022), τόπους πραγματικούς για να γιορτάσουν τα παιδιά μας.
Με σύμμαχο την τεχνολογία, σχεδιάσαμε τη Μαγεμένη Πύλη (2020, 2021, 2022) και ζωντανέψαμε τον πιο γιορτινό διαδικτυακό τόπο για ασφαλείς ψηφιακές επισκέψεις και αξέχαστες περιηγήσεις στην πλατφόρμα, με συναισθήματα, για μικρούς και μεγάλους.
Υποδεχόμαστε τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη και τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και τεράστια δύναμη που την αντλούμε από τα χαμόγελα των μικρών παιδιών.

Χαρά Αμανατίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής: Γιορτάζουμε δια ζώσης και ψηφιακά
Σας καλωσορίζουμε στη «Μαγεμένη Πύλη» του Δήμου Παύλου Μελά, το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, που ανοίγει διάπλατα τις αγκαλιές του και τις… πόρτες του, χωρίς διακρίσεις, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και σας καλεί να περιηγηθείτε με ασφάλεια, σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για την παιδική ηλικία.
Επισκεφθείτε τη διαδραστική εορταστική μας γειτονιά και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες από τον αναδυόμενο, συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο, ακούγοντας μουσική και παραμύθια, μαγειρεύοντας χριστουγεννιάτικες συνταγές, συμμετέχοντας σε δράσεις με τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά και εξερευνώντας ένα προς ένα τα δωμάτια της «Μαγεμένης Πύλης».
Και, καθώς μύρισε Χριστούγεννα και μετράμε αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά, πέρα από τις ψηφιακές βόλτες, κοπιάστε, από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, για μοναδικές, δια ζώσης χριστουγεννιάτικες στιγμές, στη «Μαγεμένη Αυλή», τον παραμυθένιο αύλειο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο», στη Σταυρούπολη.
Παιδάκια και γονείς ακολουθείστε μας καθώς καταφθάνει το 2023!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής
Τμήμα Παιδικών Σταθμών
2310607732, 2310650753
paidikoistathmoi@pavlosmelas.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement