Ακόμη μία επιχείρηση σε οικισμό, στα Διαβατά, πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., χθες, το πρωί. Συνολικά ελέγχθηκαν 38 άτομα και 16 οχήματα. Βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και ακινητοποιήθηκαν 16 οχήματα.
Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:
Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη-αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες, χθες, (18-02-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:
- Διαπιστώθηκαν (21) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και
- Ακινητοποιήθηκαν (16) οχήματα.
- Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.
- Πηγή: Dpress.gr