Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Ωραιοκάστρου

Ανατριχιάζει η 14χρονη που κατήγγειλε βιασμό στο Ωραιόκαστρο: «Μου είπε ότι αν δεν ενδώσω θα δείξει βίντεο στους γονείς μου»

Οι απειλές και ένας ξυλοδαρμός που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της νεαρής κοπέλας

Άγνωστες λεπτομέρειες από την υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης αλλά και τη σοκαριστική μαρτυρία μίας 14χρονης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Η ανήλικη έφτασε πριν από ένα μήνα στο αστυνομικό τμήμα όπου- παρουσία ψυχολόγου- κατέθεσε τις απειλές που δέχτηκε από τον ενήλικα σύντροφό της, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της, την βίασε αρκετές φορές. Η 14χρονη κατήγγειλε πως αρκετές φορές την έδεσε την έπιανε από τον λαιμό και την χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ μία φορά της έδωσε κουτουλιά με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της!

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του κάνει λόγο για «συναινετικές σεξουαλικές επαφές».

Οι απειλές και ο ξυλοδαρμός – Η κατάθεση της ανήλικης

Τα όσα ανέφερε η 14χρονη στους αστυνομικούς είναι ανατριχιαστικά. H ανήλικη ανέφερε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο τον περασμένο Μάρτιο μέσω κοινής παρέας. Από τότε εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα στο Instagram, όπου οι δυο τους μιλούσαν αρκετές ώρες καθημερινά. Μετά από λίγες ημέρες εκείνος της ζήτησε να βγούνε έξω, κάτι το οποίο έγινε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές με την κοινή παρέα και σταδιακά οι δυο τους. Από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε η σεξουαλική τους επαφή. «Από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρχαν κάποιες φορές που εγώ δεν ήθελα να έρθουμε σε επαφή και εκείνος με εξανάγκαζε. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη περίπου επτά φορές στο δωμάτιο του, δύο φορές σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είναι κοντά στα Λύκεια και μία φορά σε ένα παγκάκι στην αυλή της Αγίας Παρασκευής.», είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχθηκε.

«Τις τρεις με τέσσερις φορές που έγινε μέσα στο σπίτι του, λόγω του ότι στο δωμάτιο του είχε κάμερα και βιντεοσκοπούσε τις προηγούμενες φορές, με απειλούσε ότι αν δεν ενδώσω θα πει στους γονείς μου ότι κάνουμε έρωτα και θα τους δείξει και βίντεο που έχει από την κάμερα. Μου είπε επίσης ότι θα ανεβάσει αυτά τα βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και Instagram. Εγώ φοβούμενη ότι θα το κάνει καθόμουν ακίνητη και τον άφηνα να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί μου. Επίσης τις υπόλοιπες τρεις φορές που δεν ήθελα να έρθουμε σε ερωτική επαφή και ήμασταν μέσα στο σπίτι του, αυτός με έριξε πάνω στο κρεβάτι, μου κρατούσε με δύναμη τα χέρια και μία φορά μου τα είχε δέσει με χειροπέδες», είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς. Η ίδια στάθηκε και σε αρκετούς τσακωμούς που είχαν αναφέροντας πως μία φορά σε εξωτερικό χώρο εκείνος της πήρε το κινητό και όταν το θύμα προσπάθησε να κάνει το ίδιο, ο κατηγορούμενος της έδωσε κουτουλιά! «Θύμωσε ήρθε κατά πάνω μου και με χτύπησε με κουτουλιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποια από τα μπροστινά μου δόντια!».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του, Θοδωρή Καραγιάννη, αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Από την απλή ανάγνωση της δικογραφίας προκύπτουν σοβαρές αντιφάσεις και «λογικά κενά» στις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στον εντολέα μας. Ενδεικτικά το σύνολο των κοινών στιγμών που αποτυπώνονται από μαρτυρίες και διάφορα αποδεικτικά μέσα, αλλά και από την ίδια τη φερόμενη ως «παθούσα» δείχνουν ένα ζευγάρι με σταθερή -καθημερινή σεξουαλική επαφή “κοινή βουλήση” και σταθερή ερωτική- προσωπική σχέση την ίδια ακριβώς μακρά περίοδο που αφορούν οι κατηγορίες.

Ο εξαναγκασμός, λοιπόν, σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας δε συνάδει με την ταυτόχρονη (πολλές φορές και την ίδια μέρα) σεξουαλική επαφή που όπως φαίνεται από τις κοινές φωτογραφίες και από σχετικά ερωτικά μηνύματα γινόταν με σφοδρή επιθυμία του φερόμενου ως θύματος», δήλωσε στο protothema.gr o συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Θοδωρής Καραγιάννης και συνέχις: «Στην αδήριτη ανάγκη να προστατεύσουμε την ανηλικότητα και την γενετήσια ελευθερία θα πρέπει να μπορούμε να διαχωρίσουμε τις περιπτώσεις όπου κάποιες καταγγελίες γίνονται ή «φουσκώνονται» για άλλους λόγους, είτε για προσπάθεια συναισθηματικής αντεπίθεσης, είτε επειδή το φερόμενο ως θύμα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του οικογενειακού της περιβάλλοντος».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement