Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Ωραιοκάστρου

Με τον Π.Τσακίρη 13 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από τη Λητή

Συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Με 13 πρόσωπα από την περιοχή της Λητής διευρύνεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, πρόσωπα που διακρίνονται για τις ικανότητες και τη διάθεσή τους να προσφέρουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Ηλία Γραμμένο, Θεοχάρη (Χάρη) Θεοδοσιάδη, Χρήστο Λιάπη, Ελευθερία Ουσταμπασίδου, Αναστάσιο Πανιώρη, Πασχαλίνα (Λιάνα) Παπαδοπούλου, Χρήστο Πεπελίδη, Βασίλη Ρούση, Γιώργο Σοϊλεμεζίδη, Γαρυφαλλιά (Φιλιώ) Στόικου, Γιώργο Τόλα, Στέλιο Τουμπέλη και Ευάγγελο Χατζηαντωνίου, που δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Γραμμένος Ηλίας

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στη Λητή. Ασχολούμαι με οικοδομικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Μυγδονίας. Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, γιατί θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια να βελτιωθεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου, να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί.

Θεοδοσιάδης Θεοχάρης (Χάρης)

Είμαι απόστρατος Αντισυνταγματάρχης, απόφοιτος ΣΜΥ. Υπηρέτησα 33 χρόνια το Όπλο των Τεθωρακισμένων σε πολλές μονάδες ανά την Ελλάδα και στην Κύπρο. Υπήρξα για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Δρυμού. Υπήρξα ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Mygdonas2007 με άθλημα το σκάκι και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του συλλόγου.

Λιάπης Χρήστος

Γεννήθηκα το 1995 και μένω στη Λητή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα εντατικά με το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του «Μακεδονικού Λητής». Αποφοίτησα από το  Ενιαίο Λύκειο Μυγδονίας και στη συνέχεια σπούδασα στο Τμήμα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου και εργάστηκα ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Επίσης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αυτό το διάστημα εκπονώ την διπλωματική μου εργασία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΔΠΘ. Την πρακτική μου άσκηση έκανα στο Μειονοτικό Γυμνάσιο Κομοτηνής ως καθηγητής Ιστορίας. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα επί επτά συνεχόμενα έτη στο χώρο της εστίασης. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ξεκίνησα την τετράμηνη εκπαίδευσή μου στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία συνεχίζω και εργάζομαι έως σήμερα.

Ουσταμπασίδου Ελευθερία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ωραιόκαστρο, όπου τελείωσα το σχολείο. Για μια δεκαετία εργαζόμουν σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Το 2012 παντρεύτηκα τον Νίκο Φερλαχίδη και αποκτήσαμε δύο παιδιά. Από τότε εγκατασταθήκαμε μόνιμα στη Λητή, όπου και διατηρώ την δική μου επιχείρηση  στον κλάδο της εστίασης τα τελευταία πέντε χρόνια. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και στηρίζω τον δήμαρχό μας Παντελή Τσακίρη ως γυναίκα, μητέρα και επιχειρηματίας. Είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Παντελή Τσακίρη γιατί θέλω να προσφέρω για το κοινό καλό του τόπου όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας, για να έχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής με «Ανθρώπων Έργα».

Πανιώρης Αναστάσιος

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στη Λητή. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Κοζάνης του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος. Εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία. Ασχολούμαι με τα κοινά τα τελευταία 13 χρόνια και την τελευταία 4ετία είμαι πρόεδρος στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ωραιοκάστρου. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του «Μακεδονικού Λητής». Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Χατζηκαμάρη και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι εκ νέου υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη για να συνεχίσουμε τα «Ανθρώπων Έργα» και να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας.

Παπαδοπούλου Πασχαλίνα (Λιάνα)

Γεννήθηκα και κατοικώ στη Λητή. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Υγείας του ΑΤΕΙ Σίνδου. Εργάστηκα στο αντικείμενο ως εκπαιδεύτρια στα Δημόσια ΙΕΚ Σίνδου και Ευόσμου ως υπεύθυνη στο ΚΔΑΠ Λητής, καθώς και ως υπεύθυνη επί 16 συναπτά έτη στον Παιδικό Σταθμό «Μυγδονακια 3» του Μελισσοχωρίου. Σήμερα συνεχίζω να εργάζομαι ως υπεύθυνη στο ΚΔΑΠ Ασσήρου. Ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά, καθώς έχει ολοκληρώσει μαθήματα στη Λέσχη Τέχνης Βορείου Ελλάδος και αναλαμβάνοντας παλαιότερα το παιδικό τμήμα εικαστικών  του Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Ρούση και έχουμε έναν παιδί. Αγαπώ τον τόπο μου και είμαι υποψήφια με τον Παντελή Τσακίρη γιατί θέλω να προσφέρω στην τοπική κοινωνία.

Πεπελίδης Χρήστος

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Από το 2006 είμαι κάτοικος της Λητής. Εργάζομαι ως αποθηκάριος σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στη Λητή, είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λητής. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» του Παντελή Τσακίρη γιατί θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη καλύτερο.

Ρούσης Βασίλης

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στη  Λητή. Είμαι παντρεμένος με την Λιάνα Παπαδοπούλου και έχουμε ένα παιδί. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία πληροφορικής – μισθοδοσίας. Είμαι εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Λητής. Είμαι κάτοχος του UEFA C και προπονητής ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του «Μακεδονικού Λητής» και του «Κενταύρου Λαγκαδά». Έχω διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Σχολείου Λητής και γενικός γραμματέας της Ένωσης Γονέων Δ. Ωραιοκάστρου.

Σοϊλεμεζίδης Γιώργος

Γεννήθηκα στη Γεωργία, ήρθα στην Ελλάδα το 1989 και κατοικώ στην Ανθούπολη Λητής από το 1990. Έχω σπουδάσει Τεχνική Σχολή – μηχανικός αυτοκινήτων και σήμερα εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Συμμετέχω στον συνδυασμό του δημάρχου Παντελή Τσακίρη γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τον Δήμο μας ακόμη περισσότερο.

Στόικου Γαρυφαλλιά (Φιλιώ)

Γεννήθηκα το 1967 και κατοικώ στη Λητή, ούσα  έγγαμη και μητέρα ενός κοριτσιού. Αποφοίτησα το 1994 από την Ιατρική Σχολή Perugia Ιταλίας και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην αντιμετώπιση τραυματιών σε ατυχήματα μεγάλη έκτασης. Κατόπιν ειδικεύτηκα στην Ιατρική της Εργασίας και από το 2000 εργάζομαι ανελλιπώς σε μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα ως Ιατρός Εργασίας – ελεύθερος επαγγελματίας. Παράλληλα, ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 στο Δήμο Μυγδονίας, όπου και διετέλεσα εντός της 4ετίας: Πρόεδρος Βιβλιοθηκών, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου – Λυκείου Δρυμού του Δήμου Μυγδονίας. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά του Δήμου, η αγάπη μου προς τον άνθρωπο και το όραμά μου για μια κοινωνία με ισότητα για όλους, αποτελεί προτεραιότητα για την κάθοδό μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» του Παντελή Τσακίρη.

Τόλας Γιώργος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λητή. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΛ Σταυρούπολης (Τμήμα Σχεδιαστών Δομικών Έργων). Εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ως διευθυντής και είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κεσισικλή, με την οποία έχουμε τέσσερα παιδιά. Αποφάσισα να συνταχθώ με τον δήμαρχό μας, Παντελή Τσακίρη, για να μπορέσω να βοηθήσω όπου και όπως μπορώ, ώστε να κάνουμε τον τόπο μας έτσι όπως πρέπει να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας, καλύτερο από ότι τον παραλάβαμε.

Τουμπέλης Στέλιος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα  στην Λητή. Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Δρυμού. Σπούδασα Γεωπονία στο ΤΕΙ της Φλώρινας. Επαγγελματικά συνεχίζω να ασχολούμαι ως τρίτη γενιά με τον πρωτογενή τομέα ως κτηνοτρόφος και αγρότης, διατηρώντας μια σύγχρονη αγροκτηνοτροφική μονάδα.

Χατζηαντωνίου Ευάγγελος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λητή. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά, έχω πτυχίο ΙΕΚ Λογιστικής και Πληροφορικής. Εργάστηκα για 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλη γαλακτοβιομηχανία. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά. Δραστηριοποιήθηκα στον συνδικαλιστικό χώρο και από το 2002 ασχολούμαι με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το 2006 πρώτη φορά εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος. Έχω διατελέσει πρόεδρος πολιτιστικού οργανισμού του πρώην δήμου Μυγδονίας από το 2007 ως το 2010, επανεκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος το 2014 έως και σήμερα. Είμαι πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement