Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

20η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 16-19 Μαΐου

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

«Ένα παιδί, ένας δάσκαλος, ένα βιβλίο, ένα στυλό, μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο», είχε πει η Malala Yousafzai στην ιστορική της ομιλία στον ΟΗΕ το 2013. Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και η διαδραστική επαφή των παιδιών και των νέων με το ποιοτικό βιβλίο και τους ανθρώπους του, είναι μια από τις διαχρονικές προτεραιότητες της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο άλλωστε, οι εκδηλώσεις, δράσεις και εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς αποτελούν έναν από τους δυναμικότερους πόλους έλξης της ΔΕΒΘ.

Έτσι και φέτος, γιορτάζοντας τα είκοσι χρόνια της, η ΔΕΒΘ δημιούργησε τον πιο ζωντανό, πολύχρωμο, πολύβουο χώρο της Παιδικής και Εφηβικής Γωνιάς, που περιμένει μικρούς και μεγάλους, πάντα με ελεύθερη είσοδο!

Γνωρίστε καλύτερα την Παιδική και Εφηβική Γωνιά της ΔΕΒΘ στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

Φωτογραφίες για την Παιδική και Εφηβική Γωνιά 2024 θα βρείτε ΕΔΩ. Στιγμιότυπα προηγούμενης διοργάνωσης και συγγραφείς 2024 θα βρείτε ΕΔΩ.

Για τυχόν διευκρινίσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της ΔΕΒΘ, 2106776540 (εσωτ. 401) και 6972302128

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement