Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αυξημένες νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει τοπικά και στα βόρεια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 11, στην Ήπειρο από 0 έως 15, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων, με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα Μεσόγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement