Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης από Δευτέρα σε περιφερειακή οδό και αερογέφυρα Σταυρούπολης

Πόσο θα διαρκέσουν

Σε εργασίες συντήρησης προχωρά από την Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Για την περιφερειακή οδό οι εργασίες ξεκινούν από την Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και εργασίες καθαρισμού στην κεντρική διαχωριστική νησίδα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Κ12 (Μουδανίων) και του κόμβου Κ13 (νοσοκομείο  “Άγιος Παύλος”), περίπου από τη Χ.Θ 21+500 έως τη Χ.Θ. 22+600.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ.  και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Στην αερογέφυρα Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά οι εργασίες ξεκινούν από Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement