Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Η πορεία της πανδημίας στη δυτική Θεσσαλονίκη – Τα κρούσματα σε κάθε δήμο

Δείτε αναλυτικά τα ενεργά κρούσματα στους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης

Αυξημένα παραμένουν τα κρούσματα και οι νοσηλείες από κορωνοϊό στους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης όπου σχεδόν καθημερινά βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούν δωρεάν ελέγχους σε πολίτες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ στους δήμους φαίνεται πως σε σχεδόν το σύνολο του νομού τα κρούσματα αυξάνονται.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης είναι σταθερή η άνοδος των κρουσμάτων λόγω και του μεγάλου αριθμού των τεστ που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή. Αυτή την εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα ανήλθαν στα 82 και οι νοσηλείες έφτασαν τις 24.

Στον δήμο Δέλτα σταθερά υψηλά επίπεδα παραμένουν οι δείκτες με τα ενεργά κρούσματα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ να είναι 174, από τα οποία τα 43 σε νοσηλεία.

Αυξητική τάση εμφανίζουν οι δείκτες και αυτή την εβδομάδα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Τα ενεργά κρούσματα είναι, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, 210 (177 την προηγούμενη εβδομάδα) από τα οποία οι νοσηλείες είναι 38.

Στον δήμο Νεάπολης – Συκεών σταθερή φαίνεται πως είναι η πορεία της πανδημίας με τα ενεργά κρούσματα να είναι πλέον 85 (86 την προηγούμενη εβδομάδα) και οι νοσηλείες 16.

Αυξημένα είναι και πάλι τα ενεργά κρούσματα, λόγω και των πολλών τεστ, στον δήμο Παύλου Μελά. Τα ενεργά κρούσματα που δίνει ο ΕΟΔΥ γι’ αυτή την εβδομάδα είναι 187 (από 153) εκ των οποίων 38 σε νοσηλεία.

Με μικρή, αλλά σταθερή αύξηση παρουσιάζουν τα ενεργά κρούσματα και οι νοσηλείες στον δήμο Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ 86 είναι τα ενεργά κρούσματα εκ των οποίων 21 σε νοσηλεία.

Πληροφορίες από δημοσίευμα της Voria.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement