Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Κλέφτης κρύφτηκε στη ντουλάπα σπιτιού

Published

on

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν – Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις 33 ατόμων

Συνολικά 33 άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης για κλοπές και ναρκωτικά. 

Από τα 33 άτομα, τα 6 συνελήφθησαν για κλοπές και απόπειρα κλοπής με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση 48χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 3 Νοεμβρίου για απόπειρα κλοπής, καθώς είχε διαρρήξει διαμέρισμα 9ου ορόφου στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες στο εσωτερικό της οικίας, εντόπισαν τον δράστη εντός ντουλάπας και κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του ένα μεταλλικό πιστόλι που έφερε ο δράστης, το οποίο λειτουργεί με φιαλίδιο συμπιεσμένου αέρα,   εκπυρσοκρότησε δύο φορές.

  • Επίσης 5 άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 18χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε Ι.Χ.Ε. που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα 1 δέμα κάνναβης βάρους 48,12 γραμμαρίων και μία σιδερογροθιά.
  • 18 άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
  • 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.      

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (02-11-2021) 47χρονο ημεδαπό διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για διακίνηση – χρήση ναρκωτικών ουσιών και υπόθαλψη εγκληματία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement