Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Λίγο πάνω από το μηδέν η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στην πόλη

Την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στη Θράκη, καθώς επίσης χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας και σε χαμηλά υψόμετρα στη Θράκη. Στον Έβρο θα σημειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση στα νησιά του Αιγαίου, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς), 0 έως 12 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 9 βαθμούς), 6 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Σχεδόν αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement