Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό τα τελευταία ψώνια – Ουρές έξω από σούπερ μάρκετ (φωτο)

Από νωρίς το πρωί αυξημένη ήταν η κίνηση στις περιοχές Νεάπολη, Αμπελόκηποι, Ευόσμο και Πολίχνη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό καταναλωτές βγήκαν παραμονή Χριστουγέννων στις τοπικές αγορές των συνοικιών τους στη δυτική Θεσσαλονίκη για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Από νωρίς το πρωί αυξημένη ήταν η κίνηση στις περιοχές Νεάπολη, Αμπελόκηποι, Ευόσμο και Πολίχνη.

Ουρές υπήρξαν κυρίως έξω από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία με τον κόσμο να προμηθεύεται τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες έξω από καταστήματα τροφίμων στην περιοχή της Πολίχνης.

Αρκετοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν την αγορά του Ευόσμου, κάνοντας αγορές από καταστήματα κυρίως με τη μέθοδο του click away. Για άλλη μια μέρα κόσμος έκανε τη βόλτα του στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, όπου υπήρξε και η παρουσία αστυνομικών αλλά και αντρών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Για τις τελευταίες αγορές βγήκαν οι καταναλωτές και στην αγορά της Νεάπολης. Στην περιοχή όμως μεγαλύτερη ήταν η κίνηση στους δρόμους με τα ΙΧ να σχηματίζουν ουρές στην οδό Παπανδρέου, η οποία οδηγεί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα σούπερ μάρκετ, σήμερα θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 21:00. Αύριο, Χριστούγεννα και την επόμενη μέρα η αγορά θα παραμείνει κλειστή.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement