Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις βραδινές κυρίως ώρες στη Θεσσαλονίκη

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά, όπου υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα. Νοτιάδες με εντάσεις 6-8 μποφόρ. Μεταφορά σκόνης στα νότια και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα περιμένουμε μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, αρχικά σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και του Αιγαίου, και μέχρι το τέλος της ημέρας σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως από το απόγευμα, ιδιαίτερα στα δυτικά όπου είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις. Χιόνια θα πέσουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από τις μεσημεριανές ώρες θα εκδηλωθεί μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις βραδινές κυρίως ώρες. Τη νύχτα προς Τρίτη τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement