Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πέντε συλλήψεις για τρεις περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πέντε (5) άτομα για τρεις περιπτώσεις μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης συνελήφθησαν:

17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου) και σε σήματα στάσης που του έγιναν, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις (3) αλλοδαποί, στερούμενοι εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.
17χρονος αλλοδαπός οδηγός και 28χρονος αλλοδαπός συνοδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών (κόμβος Σίνδου), καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίσθηκαν πέντε (5) μεταφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

24χρονος αλλοδαπός, στον κόμβο Δερβενίου, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετέφερε πέντε (5) παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καθοδήγησε και βοήθησε τους διακινούμενους να επιβιβαστούν στο όχημα, στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, Θεσσαλονίκης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement