Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πού θα γίνουν όλες οι παρελάσεις στη Δυτ.Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου

Αναλυτικά όλα τα σημεία στους δήμους

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.30π.μ. από το ύψος των οδών Φιλίππου Φλώρου με Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό, με πορεία διέλευσης την οδό Μ. Αλεξάνδρου και τερματισμό το ύψος της οδού Νυμφαίου στον Εύοσμο.

Στον δήμο Παύλου Μελά η κεντρική τελετή θα γίνει στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης μπροστά στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσουν παρελάσεις ανά δημοτική ενότητα. Στη Σταυρούπολη στην οδό Αμπελοκήπων, στην Πολίχνη στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη και στην Ευκαρπία στην οδό Πολυτεχνείου στις 11 το πρωί.

Στον δήμο Νεάπολης – Συκεών η παρέλαση μαθητών, προσκόπων, αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και συλλόγων του δήμου θα πραγματοποιηθεί στις 11:45 στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη Μενεμένη η παρέλαση μαθητικής νεολαίας και συλλόγων θα ξεκινήσει στις 10:45 το πρωί επί της οδού Θωμά Χατζίκου. Στους Αμπελόκηπους η παρέλαση θα γίνει στις 11:30 στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Γιάννη Χαλκίδη.

Στο Ωραιόκαστρο στις 11:30 το πρωί η παρέλαση θα γίνει ενώπιον της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών επισήμων επί της οδού Κομνηνών συνεχίζοντας έως την οδό Υψηλάντου, στροφή αριστερά έως την οδό Αριστοτέλους και πάλι αριστερά με τελικό προορισμό το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement