Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Σύσκεψη Μητσοτάκη με φορείς: Το Μετρό στη Δυτ.Θεσσαλονίκη προχωράει

Τι ειπώθηκε μετά τη σύσκεψη από τον βουλευτή Στράτο Σιμόπουλο για το Μετρό στη δυτική πλευρά της πόλης

Το Μετρό της Θεσσαλονίκης και η επέκταση του στη δυτική πλευρά της πόλης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους παραγωγικούς φορείς και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το απόγευμα της Τετάρτης στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ενόψει της 85ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε -κατά την έξοδο του από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό- ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, υπήρξε δέσμευση «ότι το Μετρό δυτικά προχωράει».

«Είχαμε μια πολύ ουσιαστική και παραγωγική συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ξέρει και σε βάθος τα θέματα της Θεσσαλονίκης. Συζητήσαμε κυρίως για τις υποδομές της πόλης, το Μετρό και την επέκταση του δυτικά. Συζητήσαμε για το καινούργιο Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο και τις προσβάσεις του, τον ΟΑΣΘ και γενικώς έργα που βγάζουν πραγματικά τη Θεσσαλονίκη από την κατάσταση που είναι σήμερα και τα οποία μπορούν να της δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσει μπροστά. Εκείνο που έχω να σημείωσω, κυρίως, είναι η δέσμευση ότι το Μετρό δυτικά προχωράει», είπε χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο κ.Σιμόπουλος.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement