Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά

Published

on

Εθνικό πένθος στη χώρα την ημέρα της κηδείας της

Το τελευταίο αντίο σήμερα, Τετάρτη, στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών την περασμένη Δευτέρα στις 12:04 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η σορός της Φωφής Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στη Μητρόπολη Αθηνών, από τις 10 το πρωί. Όπως έγινε γνωστό, από το Κίνημα Αλλαγής, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Μητρόπολη, στις 2 το μεσημέρι και στη συνέχεια η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία της, ενώ το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων με πρόταση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, αποφάσισε ομόφωνα τον τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη ενταφιασμό της στο μνήμα, στο οποίο είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γεώργιος Γεννηματάς, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται η χώρα σε εθνικό πένθος.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement