Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν με click inside τα πασχαλινά ψώνια στη Δυτ.Θεσσαλονίκη (φωτό)

Published

on

Συστάσεις να μην παρατηρείται συγχρωτισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις

Ξεκίνησαν από το Σάββατο του Λαζάρου τα πασχαλινά ψώνια στα καταστήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης, με τους καταστηματάρχες να λειτουργούν με τη μέθοδο του click inside και τους καταναλωτές να μπορούν να εισέρχονται με μέτρα και αποστάσεις στα μαγαζιά.

Μετά τη χθεσινή απόφαση των λοιμοξιολογων να επιτραπούν οι αγορές εντός καταστημάτων στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, από σήμερα λειτουργούν κανονικά με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Δεν ήταν λίγος ο κόσμος που από νωρίς κινήθηκε στην κεντρική αγορά του Ευόσμου, την οδό Μεγάλου Αλέξανδρου είτε για να κοιτάξει τις βιτρίνες, είτε για να κάνει τις αγορές του.

«Επιτέλους, ανοίξαμε κανονικά. Ευελπιστούμε ο κόσμος να τηρεί τα μέτρα και να μην γυρίσουμε ξανά στον γκρεμό. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά και περιμένουμε να υποδεχτούμε τους πελάτες με ασφάλεια» δήλωσε ο ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων, Χρήστος Δεβετζής, στο ditika.gr.

Παράλληλα, μέλη της δημοτικής Αστυνομίας αλλά και της ομάδας Δίας περιπολούν την περιοχή ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός και αν κριθεί απαραίτητο προχωρούν σε συστάσεις για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement