Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Πάνω από 120 παιδιά στο τουρνουά μπάσκετ 3×3 στους Αμπελόκηπους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά

            Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά μπάσκετ 3X3 Μπάσκετ ΔΕΗ Power to the Hood, By Eurohoops στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης σε συνεργασία με την EUROHOOPS. Η συγκεκριμένη  αθλητική δραστηριότητα διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου, στον αύλειο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων. Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 – 18+ ετών σε ομάδες από σχολεία ή σωματεία ή απλά μία παρέα. Η μαζικότητα  των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 120 παιδιά αθλήθηκαν και πέρασαν μία όμορφη μέρα μεταφέροντας το μήνυμα ότι σημασία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με το μοναδικό Street Basketball Show από τον freestyler Dude K, Basketball challenges, Face Painting και 360° Photobooth με πλούσια δώρα για όλους και μετάλλια και κύπελλα για τους νικητές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αμερικάνος παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης Roberto Gallinat ο οποίος μίλησε στα παιδιά και βράβευσε τους νικητές.

Ευχαριστούμε την ομάδα πρώτων βοηθειών ΠΡΟΤΕΚΤΑ για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια του Τουρνουά.

Στο αθλητικό γεγονός παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Καζαντζίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  κ. Κεσόγλου Παύλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κατάστασης – Ληξιαρχείου κ. Πάντσης Θωμάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Τεκτονίδης Μάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διαχείρισης-Κίνησης-Συντήρησης κ. Λαζαρίδης Αμβρόσιος.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement