Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Φυσικό Αέριο: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο προχωρά η εταιρία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η έκπτωση γίνεται με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία.

«Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία, ανακοινώνει ότι προχωρά άμεσα στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο.

Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement