Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ν.Καραγιαννακίδης για την τιμωρία του ‘Αρη: Αστεία η απόφαση της ΕΠΟ

Η ξεκάθαρη θέση του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγο και πολιτευτή της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης για την τιμωρία των «κιτρίνων»

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στην τιμωρία του ‘Αρη από την ΕΠΟ με -6 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα παίρνει ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Καραγιαννακίδης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Καραγιαννακίδης αναλύει νομικά την υπόθεση της τιμωρίας των «κιτρίνων» για την υπόθεση Λάσκοφ υπογραμμίζοντας πως οιοσδήποτε πολίτης κι αν βρισκόταν στη θέση της ΠΑΕ θα είχε αθωωθεί και θα είχε απαλλαγεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Παράλληλα, καλεί όλες τις ομάδες της Super League και τους παράγοντες να καταδικάσουν την απόφαση και να επιστρέψει η λογική στη θέση της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Καραγιαννακίδη:

«Βλέπω σαν δικηγόρος την υπόθεση του Άρη και την τιμωρία των -6 βαθμών κι εξανίσταμαι. Ο οιοσδήποτε πολίτης αν βρισκόταν στη θέση του Άρη θα είχε αθωωθεί-απαλλαγεί με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καν να εξεταστεί από το δικαστήριο!

»Από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί επιλήφθηκε αθλητικό δικαστήριο όταν το ζήτημα δεν αφορά την αθλητική δικαιοσύνη αλλά ούτε καν τη πολιτική ή ποινική δικαιοσύνη αφ’ ης στιγμής δεν κατονομάζεται κάποιος ως φυσικός αυτουργός για την πλαστογραφία κι αφ’ ης στιγμής ουδείς απέκτησε όφελος περιουσιακό ή άλλο (σ.σ. χωρίς περιουσιακό ή άλλο όφελος δεν υφίσταται το αδίκημα της πλαστογραφίας) κι αφ’ ης στιγμής ουδείς υφίσταται βλάβη.

«Τέλος το βλέπω αθλητικά και θεωρώ ότι όλες οι ομαδες της σούπερ λίγκας θα έπρεπε αυτές πρώτες να καταδικάσουν μια τέτοια αστεία (επιεικής έκφραση) απόφαση.

»Πιστεύω ότι άμεσα όλοι οι παράγοντες θα καταδικάσουν την «τιμωρία» αυτή και η λογική θα επιστρέψει στη θέση της!».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement