Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Σε ποιες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης θα διενεργούνται rapid test

Νέοι έλεγχοι από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε περιοχές δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid test για πεζούς στην Πλατεία Εμμανουήλ Παππά στους Αμπελόκηπους (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου μπροστά από το Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων)

Την Πέμπτη 11 Μαρτίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. θα πραγματοποιηθούν rapid test για πεζούς στην Πλατεία Δημοκρατίας (μεταξύ των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Αλεξάνδρου Σβώλου, Αμπελόκηποι) μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Νέα δωρεάν rapid test στον Δήμο Παύλου Μελά θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 Μαρτίου στην πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας και την Τετάρτη 10 Μαρτίου στην πλατεία Τερψιθέας της Σταυρούπολης. Οι έλεγχοι θα διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ τις ώρες 10.00-15.00.

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό μετακίνησης 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement