Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη – Απαγορεύσεις κυκλοφορίας σε δάση και άλση

Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία σε δάση και άλση έως και τη Δευτέρα 9 Αυγούστου

Πολύ υψηλός είναι και σήμερα κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών και τους ανέμους από χθες καθώς της επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία σε δάση και άλση έως και τη Δευτέρα 9 Αυγούστου.

Εκτός από την απαγόρευση σε Σέιχ Σου και δασόκτημα Ωραιοκάστρου που ισχύει από την περασμένη Δευτέρα, δήμοι με ανακοινώσεις έχουν ενημερώσει για τα μέρη που απαγορεύεται οι πολίτες να κυκλοφορούν.

Ο δήμος Παύλου Μελά σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι υπάρχουν συστάσεις για αποφυγή μετακινήσεων στις Περιαστικές περιοχές Ευκαρπίας και Πολίχνης, στο Δασύλλιο Μετεώρων – Πολίχνης και στα πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου.

Την απαγόρευση της εισόδου στο δημοτικό άλσος Συκεών ανακοίνωσε ο δήμος Νεάπολης Συκεών. Παράλληλα κλειστός θα παραμείνει και δημοτικός κινηματογράφος Συκεών «Σινέ Άλσος».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement