Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ οι έφηβοι του Πήγασου Πολίχνης

Ο Σύλλογος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους εφήβους Κ21 και δευτεραθλητής στους παίδες Κ18

Πρωταθλητής Ελλάδας στους εφήβους Κ21 αναδείχθηκε ο Πήγασος Πολίχνης νικώντας με 3 -0 σετ τον Παναθηναϊκό και δευτεραθλητής Ελλάδας στους παίδες Κ18 χάνοντας στον τελικό 3 – 1 σετ από τον Αστέρα Νίκαιας.

Η ομάδα των αγοριών Κ21 πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι (25-21, 30-28, 25-23) κατακτώντας για τρίτη χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Παναγιώτης Μποζίδης αναδείχτηκε MVP του τελικού του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. Ο διεθνής πασέρ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το βραβείο του πολυτιμότερου αθλητή κατέληξε σε αυτόν καθώς όπως παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του πέρασε μια δύσκολη σεζόν.

«’Ηταν μια δύσκολη σεζόν για μένα. Δεν μπορούσα να πηγαίνω σε κάθε προπόνηση και είχα μείνει αρκετά πίσω και δεν το περίμενα ότι θα βγω MVP. Τον θέλαμε πάρα πολύ τον τίτλο, φάνηκε αυτό στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στη μητέρα μου, η οποία είναι το στήριγμα μου», δήλωσε συγκινημένος ο αθλητής.


Η διοίκηση του Πήγασου έδωσε συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητικό τιμ, γονείς και φίλους που στήριξαν την ομάδα.

Επισης, ευχαριστεί ο σύλλογος τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, το Δ.Σ. και το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου για τη στήριξη. Τα συγχαρητήρια του έδωσε για τις επιτυχίες των ομάδων και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σάκης Λαζαρίδης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πήγασου «το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και η δεύτερη θέση είναι αφιερωμένη στην Πολίχνη και αποτελούν συνέχεια των επιτυχιών του συλλόγου μας στα αναπτυξιακά τμήματα. Μέσα από την ανείπωτη χαρά μας θελουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν τις συνέπειες των μεγάλων πυρκαγιών στη χώρα μας».

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Πήγασος Πολίχνης

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement