Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Υποφέρει ο αθλητισμός από τον κορωνοϊό

Ο τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, Άρης Φραντζούλης, στο ditika.gr για το «χτύπημα» της πανδημίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για το «πλήγμα» που δέχτηκε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον κορωνοϊό και τους κινδύνους που διατρέχει το άθλημα σε περίπτωση που συνεχιστούν τα μέτρα και μετά τον Ιανουάριο του 2021 μίλησε στο ditika.gr ο τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Άρης Φραντζούλης.

«Δυστυχώς η φετινή χρονιά έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και ο αθλητισμός υποφέρει τους τελευταίους μήνες. Αν δοθεί το πράσινο φως τον Ιανουάριο για επιστροφή στα γήπεδα, τότε τίποτα δεν έχει χαθεί. Αν παραμείνει “κλειστός” ο ομαδικός αθλητισμός για παραπάνω διάστημα, τότε θα μιλάμε πραγματικά για μεγάλη φθορά», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε, δε, ο κ.Φραντζούλης πως «θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν οι αθλητές και οι σύλλογοι να εγκλιματιστούν στην κανονικότητα. Οι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου χρειάζονται τον απαραίτητο χρόνο για να μπορέσουν να βρουν τον ρυθμό τους, μέσα από τις προπονήσεις που θα προηγηθούν ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων»

Ειδικότερα, για τη δική του ομάδα τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου σημείωσε ότι «ως πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν και πρωτάρα φέτος στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, έδειξε στους αγώνες του κυπέλλου μία πραγματικά δυνατή ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο που θα καταφέρει εις πέρας την καταξίωση της στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ψηλά, παίζοντας γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο υποστήριξε χαρακτηριστικά».

Για τη δουλειά που γίνεται  στις ακαδημίες ο τεχνικός διευθυντής τόνισε: «Η ακαδημία του Κεραυνού Ωραιοκάστρου αριθμεί 150 νεαρούς αθλητές και σταδιακά προωθεί τους παίκτες στην ανδρική ομάδα, κάτι που αποτελεί όραμα μας. Οι προπονητές είναι επιλεγμένοι και καταρτισμένοι στην διαπαιδαγώγηση των αθλητών, μέσα από την σωστή και εντατική εκπαίδευση υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί από μεγάλες ομάδες. Επίσης, οραματιζόμαστε και δουλεύουμε για τη δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και παραγωγής ταλέντων».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα έργα που έγιναν στο γήπεδο στο Ωραιόκαστρο: «Η διοίκηση του Κεραυνού, τόσο το καλοκαίρι όσο και εντός της κατάστασης με τον κορωνοϊό, προχώρησε σε έργα συντήρησης του χλοοτάπητα και των γύρω χώρων. Πλέον, τα σύγχρονα αποδυτήρια είναι έτοιμα προς παράδοση στα τμήματα της ομάδας μας».

Ραφαήλ Γεωργανός

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement