Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Γ’ Εθνική: Ντέρμπι Μακεδονικός- Ηρακλής Αμπελοκήπων την Κυριακή

Πλούσιο πρόγραμμα για την 14η αγωνιστική

Το τοπικό ντέρμπι Μακεδονικού με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων δεσπόζει με μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και οι “κυανόλευκοι” στην τελευταία. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Μακεδονικός και Ηρακλής Αμπελοκήπων αγωνίζονται την Κυριακή στην Πολίχνη, με διαφορετικά κίνητρα η κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι με νίκη ή ισοπαλία παραμένουν στην πρώτη θέση, ενώ οι “κυανόλευκοι” με νίκη μπαίνουν στο κόλπο της σωτηρίας αλλά με ήττα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Oι «πράσινοι» στο τοπικό ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας δεν έπεισαν και πήραν έναν βαθμό από την λευκή ισοπαλία 0-0. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε με την ΑΕ Λευκίμμης έφερε ισοπαλία 2-2 αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Αγροτικός Αστέρας πηγαίνει..τρένο από την αρχή της σεζόν χωρίς ήττα και την Κυριακή υποδέχεται στον Εύοσμο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με στόχο ξεκάθαρα τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε δύσκολα από το Ορφάνι με τον τοπικό Νέο Μέγα Αλέξανδρο, κέρδισε με 1-0 αλλά οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από την διαιτησία με τον τρόπο που κέρδισαν το πέναλτι οι “σταχυοφόροι”.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Νέστος Χρυσούπολης-Θερμαϊκός Θέρμης

Αναγέννηση Πλαγιάς-Νέος Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου ΑΟ

Δόξα Δράμας-Αλεξανδρούπολης ΠΟ

Ορφέας Ξάνθης-Άρης Αβάτου

Εθνικός Σόχου-Πανδραμαϊκός

Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ

ΑΕ Λευκίμμης-Κτηνοτροφικός Αστέρας

Κοζάνη Φ.Σ-Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου

Εδεσσαϊκός-ΑΣ Γιαννιτσά

Θύελλα Σαρακηννών-ΑΕ Ποντίων

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement