Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Περιπτεράς έβαλε αλεξίσφαιρα τζάμια για να προστατευθεί από τους ληστές (φωτό-vid)

Το περίπτερο βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου – Τι δήλωσε στο ditika.gr ο ιδιοκτήτης του

Αλεξίσφαιρα τζάμια και θωρακισμένη πόρτα έβαλε ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στην περιοχή του Ευόσμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που δέχεται από ληστές.

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά έξι φορές, έχουν ληστέψει το περίπτερο του Τηλέμαχου Αναγνώστου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους. Μιλώντας στο ditika.gr κάνει λόγο για μια δύσκολη κατάσταση, η οποία, όπως αναφέρει, δεν είναι αντιμετωπίσιμη.

«Μας έχουν ληστέψει έξι φορές σε τέσσερις μήνες, όχι πάντοτε οι ίδιοι. Από ένοπλες επιθέσεις με μαχαίρια μέχρι ανήλικους που αρπάζουν προϊόντα και φεύγουν τρέχοντας», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο κ. Αναγνώστου, οι υπάλληλοι του φοβούνται κάθε βράδυ να μην πέσουν θύματα ληστείας. «Παίρνουμε όσο είναι δυνατό μεγαλύτερα μέτρα προστασίας είτε με αλεξίσφαιρα τζάμια με θωρακισμένες πόρτες και ότι άλλο μπορούμε», τονίζει.

Ο κ. Αναγνώστου ελπίζει σε μια καλύτερη βοήθεια από την Ελληνική Αστυνομία.

Πάντως παρά τα θωρακισμένα τζάμια, οι ληστές εισέβαλαν και πάλι στο περίπτερο. «Μπήκαν μέσα με μαχαίρι. Και ενώ πήραν τα χρήματα, πάλευε να χτυπήσει τον άνθρωπο που είχε νυχτερινή βάρδια με το μαχαίρι να τον σφάξει», αναφέρει.

Σημειώνεται ότι η περιοχή του Ευόσμου έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο αγνώστων δραστών, οι οποίοι ακόμα και με καραμπίνα, ληστεύουν καταστήματα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement