Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Θριάμβευσε η «Πυγμή Ευόσμου» με οχτώ μετάλλια και μια πρωτιά

Η αθλήτρια Μαρία  Ραφαηλίδου η οποία κατέλαβε την 1η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά, πετυχαίνοντας παγκοσμίου επιπέδου επιδόσεις στην σφαιροβολία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Π.Σ «ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ» ξεχώρισε με τις επιδόσεις των αθλητών της ακόμα σ’ ένα διασυλλογικό πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Συγκεκριμένα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και συνθέτων αγωνισμάτων της κατηγορίας Κ16, οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Α.Π.Σ «ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ» ενόψει και της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια Πρωτάθλημα και τους Διεθνείς Αγώνες κατέκτησαν 8 μετάλλια.

Στο έξαθλο της κατηγορίας Κ16 για ακόμη μία φορά ξεχώρισε η αθλήτρια της «ΠΥΓΜΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ» Μαρία  Ραφαηλίδου η οποία κατέλαβε την 1η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά, πετυχαίνοντας παγκοσμίου επιπέδου επιδόσεις στην σφαιροβολία και μία από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία της.

Την πρώτη του συμμετοχή στο έξαθλο έκανε ο αθλητής της «ΠΥΓΜΉΣ ΕΥΟΣΜΟΥ» Αθανάσιος   Μαζλουμίδης  κατακτώντας  την 2η  θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολλά υποσχόμενος αθλητής έχασε την πρώτη θέση, στο τελευταίο αγώνισμα, για μόλις 10 βαθμούς.
Οι αθλητές της «ΠΥΓΜΗΣ» που συμμετείχαν  συνολικά σε 19 αγωνίσματα και κατέκτησαν  ακόμη 6  μετάλλια είναι :

  • Ζενέγια Έλλη (2003) πρώτη θέση στα 400μ.,
  • Κύρτσης Γεώργιος (2003) δεύτερη θέση στα 1500μ. & 5000μ., 
  • Λαζαροπούλου Κωνσταντίνα (2005) τρίτη θέση στα 400μ., 
  • Καμπερίδου Σοφία (2003) τρίτη θέση στα 100μ. εμπόδια, 
  • ΚΟΪΜΤΖΙΔΟΥ, ΜΙΡΤΕΖΑ, ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΕΝΕΓΙΑ, δεύτερη θέση στη σκοταλοδρομία γυναικών 4Χ400μ.,

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός  συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Σωματείου  «ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ», τους προπονητές και τις οικογένειες τους, για τις θριαμβευτικές επιδόσεις που πέτυχαν αγωνιζόμενοι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών & συνθέτων αγωνισμάτων της κατηγορίας Κ16\, εύχεται  οι επιτυχίες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με τον αθλητισμό και επαινεί  το Αθλητικό Σωματείο «ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ» για τον αγωνιστικό ζήλο και  την συνεχόμενη ανοδική πανελλαδική πορεία που μας κάνει όλους περήφανους.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της «ΠΥΓΜΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ», συγχαίρουν όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας, για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν και καταφέρνουν και κρατάνε την «ΠΥΓΜΗ» ψηλά στην αξιολόγηση των Αθλητικών  Σωματείων σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement