Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Βόλει: Πρωταθλητές Ελλάδας για δεύτερη χρονιά ο Πήγασος Πολίχνης

Στον 7ο ουρανό οι παίδες του Πήγασου Πολίχνης

Το πρωτάθλημα Ελλάδας στη κατηγορία των παίδων κατέκτησε ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας.

Ο τίτλος αυτός είναι ο δεύτερος στην ιστορία του Πήγασου Πολίχνης στους παίδες, ενώ η φετινή χρονιά για τον σύλλογο είναι μία ιστορική σεζόν, καθώς πήρε το πρωτάθλημα στη Pre League ανδρών και μαζί την άνοδο στη Volley League και τα πρωταθλήματα Ελλάδας σε παίδες και έφηβους.

«Αν και βρεθήκαμε μπροστά με 2-0 σετ, ρίξαμε τον ρυθμό μας και ο Εθνικός μας πλησίασε. Στο τάι μπρέικ ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 7-0 δείξαμε χαρακτήρα, τα παιδιά πίστεψαν στον εαυτό τους, εγώ σε αυτά και κάναμε αυτή την μεγάλη ανατροπή. Αυτό που τους είπα είναι ότι παίζω και εγώ μαζί τους στην υποδοχή, στην άμυνα και πως ξέρω τι μπορούν να κάνουν, αρκεί να το αποδείξουν στο γήπεδο και αυτό έκαναν. Είναι μία εξαιρετική χρονιά για τον σύλλογο. Πρωτάθλημα και άνοδο στους άνδρες, πρωτάθλημα στους έφηβους και στους παίδες. Παιδιά υπάρχουν αλλά θέλει υπομονή και δουλειά στο γήπεδο για να πιστέψουν στον εαυτό τους και να συνεχίσουν αυτό το όμορφο άθλημα. Το αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα σε όλους όσοι μας στήριξαν σε αυτό το ταξίδι, στον σύλλογο που είναι πάντα δίπλα μας και στον Οδυσσέα Τσιράκη που ήμασταν μαζί σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Μαζιώτης στο επίσημο site της λίγκα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement