Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Εκλογές 2023: Οι υποψήφιοι διεκδικητές του Δ.Παύλου Μελά

Αναμένεται «κόντρα» τριών για τον δήμο

Ανεβαίνει ο «υδράργυρος» σχεδόν ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 για τον δήμο Παύλου Μελά.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, κατεβαίνει σε μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση διεκδικώντας τη ψήφο των δημοτών του. Ο κ.Δεμουρτζίδης κέρδισε στις εκλογές του 2014 και του 2019 και αυτή επιθυμεί να τριτώσει το καλό.

Υποψήφιος κατεβαίνει και ο γιατρός, Γιώργος Λίλτσης, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές έχασε το δημαρχιακό θώκο για μόλις λίγες ψήφους διαφορά. Ο κ.Λίλτσης από την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές του 2019 ήταν αποφασισμένος να κατέβει υποψήφιος και όλο αυτό το διάστημα ασκεί κριτική σε θέματα του δήμου, ενώ ετοιμάζει το νέο του ψηφοδέλτιο.

«Σφήνα» σε αυτή τη δυάδα μπαίνει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Ασλανίδης. Η πρώτη επίσημη κίνηση θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου με την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης «Αλλαγή» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης», ενώ ο κ.Ασλανίδης έχει ήδη δώσει τα χέρια με αρκετούς υποψηφίους.

Υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ αναμένεται να είναι ο Μάριος Παλάντζας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως αναζητεί και αυτός το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τη ψήφο των δημοτών του δήμου Παύλου Μελά.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement