Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

«Ερήμωσε» ο Δ.Κορδελιού – Ευόσμου από τις 18:00 λόγω των μέτρων. Ισχυρή αστυνομική παρουσία (φωτό-vid)

Τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει για όλη την πόλη, όμως η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν ισχυρή στον «κόκκινο» Δ.Κορδελιού Ευόσμου

«Ερήμωσαν» από τις 18:00 το απόγευμα όλες οι γειτονιές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα Σαββατοκύριακα ισχύει για όλη την πόλη η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00, ωστόσο λόγω των νέων μέτρων που ελήφθησαν για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η παρουσία της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στην περιοχή.

Οι κάτοικοι άρχισαν σιγά σιγά να αποχωρούν από τις πλατείες και πτα άρκα και λίγα λεπτά πριν την απαγόρευση οι δρόμοι είχαν αδειάσει, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις σε όσους έβλεπαν ακόμη έξω από τα σπίτια τους.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει μέχρι τις 05:00 το πρωί της Κυριακής, ενώ το ίδιο μέτρο – απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 θα ισχύει και τις καθημερινές στο συγκεκριμένο Δήμο που μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Δείτε φωτογραφίες και video από την απαγόρευση κυκλοφορίας και μετά στο ditika.gr

Ρεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργανός

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement