Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Διαγωνισμός για την καλύτερη καλοκαιρινή βιτρίνα 2023 στον Δ.Παύλου Μελά

Σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους και τους επαγγελματίες του δήμου – Τα έπαθλα

Στη διοργάνωση του 5ου διαγωνισμού με τίτλο «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ 2023» προχωρά ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Η δράση θα υλοποιηθεί από το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Γραφείο Δημάρχου και τη σύμπραξη της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης, των καταστημάτων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης θα συμμετέχουν σε διαγωνιστική διαδικασία με τίτλο: «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ 2023».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΒΗΜΑ1ο: Υποβολή συμμετοχών

Τα καταστήματα τα οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα αποστείλουν τη φωτογραφία της βιτρίνας τους ή του εσωτερικού των καταστημάτων τους, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) του Δήμου Παύλου Μελά. Οι καταστηματάρχες θα έχουν το περιθώριο των δεκαπέντε (15) ημερών για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού, διαδικασία η οποία υπολογίζεται να υλοποιηθεί έως τα μέσα Ιουλίου 2023.

ΒΗΜΑ 2ο: Ανάρτηση φωτογραφιών

Αφού συγκεντρωθεί το σύνολο των φωτογραφιών, αυτές θα αναρτηθούν στη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) του Δήμου στα μέσα Ιουλίου του 2023, όπου και θα παραμείνουν έως και το τέλος Ιουλίου, διάστημα κατά το οποίο οι πολίτες θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους κάνοντας like στη φωτογραφία του καταστήματος που επιθυμούν.

ΒΗΜΑ 3ο: Ανακοίνωση νικητών

Σε κάθε Δημοτική Ενότητα νικητές θα είναι οι τρεις (3) επαγγελματίες, των οποίων οι βιτρίνες θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο αριθμό προτιμήσεων (likes).

ΒΗΜΑ 4ο: Βράβευση νικητών

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση των νικητών. Οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα είναι συνολικά εννέα (9), θα βραβευτούν ως εξής:
1ο βραβείο: 3 νικητές (ένας ανά δημοτική ενότητα), 150 ευρώ έκαστος (1503= 450 ευρώ)

2ο βραβείο: 3 νικητές (ένας ανά δημοτική ενότητα),100 ευρώ έκαστος (1003= 300 ευρώ)

3ο βραβείο: 3 νικητές (ένας ανά δημοτική ενότητα), 50 ευρώ έκαστος (50*3= 150 ευρώ)

Το συνολικό ποσό διάθεσης της λειτουργικής δαπάνης ανέρχεται στα 900 ευρώ.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement