Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Δέλτα

«Την αγαπώ πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι» – Η δραματική έκκληση της μητέρας της εξαφανισμένης Χρυσάνθης από τα Διαβατά

Τα ίχνη της κοπέλας έχουν χαθεί από την 1η Δεκεμβρίου

Όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες η αγωνία για τη Χρυσάνθη Μουχταροπούλου -που έχει εξαφανιστεί από το σπίτι που έμενε με την οικογένειά της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης από την 1η Δεκεμβρίου ο μεγαλώνει. Η μητέρα της Αγγελική Αντωνίου λέει πως η κόρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και απευθύνει δραματική έκκληση να γυρίσει πίσω.


Η κυρία Αγγελική μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

Σε σχέση με το αν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε μπόουλινγκ ή κάποιον από την εταιρία, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή. «Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ηταν 1 Δεκεμβρίου όταν η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της ούτε χρήματα, ούτε το κινητό της τηλέφωνο, με τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν από τη πρώτη στιγμή και να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει που μπορεί βρίσκεται η Χρύσα. Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμβάλουν και οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ.
Σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας, πρόσφατα είχε πέσει θύμα bullying από άνθρωπο του εργασιακού της περιβάλλοντος στην επιχείρηση της πρωτεύουσας όπου εργάζονταν και έκτοτε αντιμετωπίζει ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή κατά την προσέγγιση.

Μιλώντας στο protothema.gr η μητέρα της εξηγεί ότι βλέποντας την κατάσταση που βιωνε στην Αθήνα η 34χρονη και ειδικότερα με τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου της, η οικογένεια αποφάσισε η Χρύσα να επιστρέψει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και να την βοηθήσουν με ψυχολογική στήριξη από ειδικούς. Ίσως και ο λόγος που έφυγε από το σπίτι της, όπως λέει η μητέρα της, να ήταν ότι φοβήθηκε πως θα την μεταφέρουν σε κάποια κλινική για παρακολούθηση, καθώς δεν ήθελε να παίρνει την αγωγή που της έγραψε ο γιατρός.

“Την Παρασκευή λειψαμε για λίγη ώρα από το σπίτι και τότε έφυγε. Το καταλάβαμε αμέσως μόλις επιστρέψαμε και ο γιος μου έτρεξε να την προλάβει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μαζί της δεν πήρε τίποτα, ούτε το κινητό της, ούτε τα ρούχα της, ούτε χρήματα“, αναφέρει η μητέρα της.

Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη επισκέφτηκε ένα κατάστημα εστίασης takeaway στην περιοχή της Δελφών και ευγενικά ζήτησε να της επιτρέψουν να πάρει κάτι δωρεάν, με την πρόφαση ότι είχε χάσει την τσάντα της και ότι είχε πρόβλημα με την κάρτα της.

Μάλιστα, στα βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης που εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται η γυναίκα να φεύγει την πρώτη φορά από το κατάστημα, όταν η υπάλληλος της εξηγεί ότι δε γίνεται να της δώσει κάτι δωρεάν και να επιστρέφει περίπου 20 λεπτά αργότερα για να ζητήσει ακριβώς το ίδιο, κρατώντας πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στα χέρια της.

“Την εχουν δεί και στην περιοχή της Δελφων, στην αερογέφυρα του Κορδελιού, και στον Εύοσμο. Φαίνεται πως γυρίζει σε όλη την πόλη. Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον τη δεί να καλέσει το 100 κατευθείαν”, σημειώνει η μητέρα της.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement