Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο: 15 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Αταμιάν

Published

on

Στον δήμο Ωραιοκάστρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, ανακοίνωσε 15 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας».

«Η σύνθεση του συνδυασμού μας αποτυπώνει τις πιο δημιουργικές και αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, που έχουν ως μοναδικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Σήμερα υποδέχομαι 15 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που έχουν ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Με γνώμονα την προκοπή του τόπου και με εφόδιο το πρόγραμμα μας τάσσονται στην υπηρεσία του δημότη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων όλων των περιοχών του δήμου μας. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του συνδυασμού μας και όλοι μπορούν να συμπαραταχθούν μαζί μας. Ευχαριστώ τους νέους υποψήφιους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά τον Δήμο Ωραιοκάστρου για το καλό των παιδιών μας», δήλωσε ο κ. Αταμιάν.

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΚΟΥΤΖΕΛΗ ΖΩΗ ΖΑΝΕΤΑ

Γεννήθηκε το 1989 και μένει μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης και ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρεί κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Φαλκα και έχουν ένα γιο.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί τόσο ως άνθρωπος της αγοράς αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του ελεύθερου επαγγελματία, όσο και ως οικογενειάρχης γνωρίζει τις αγωνίες που υπάρχουν καθημερινά. Πιστεύω στη δύναμή του, στην εμπειρία και στις ικανότητές του και για αυτό ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου για να αλλάξουμε όλοι Μαζί τον τόπο μας.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Γεννήθηκε το 2003 και κατοικεί μόνιμα στο Δρυμό. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και παράλληλα εργάζεται. Υπήρξε ενεργό μέλος στη μαθητική κοινότητα, συμμετέχοντας σε συμβούλια και σε επιτροπές.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί πιάνει τον σφυγμό μας, τον σφυγμό των νέων, της νεολαίας. Έχει χαρίσματα που τα συναντάς σπάνια. Είναι επικοινωνιακός, προσιτός και φιλικός. Είναι αυτός που θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή και να υλοποιήσει βασικά πράγματα για τον τόπο μας και τους νέους.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 και κατοικεί στο Μεσαίο. Είναι επιχειρηματίας. Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι έντονη και πλούσια, καθώς μετράει 22 χρόνια προσφοράς, διατελώντας σε σημαντικές θέσεις ευθύνης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Τρεις λέξεις: εντιμότητα, ποιότητα, διαχείριση. Από τότε που ασχολείται με τα κοινά τον χαρακτηρίζουν και είναι αυτές που με ενέπνευσαν να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή στο δήμο μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1957 και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στον τομέα του εθελοντισμού. Έχει έντονη δράση και υπήρξε μέλος στην «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων». Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί με την άψογη συνεργασία που είχαμε τα χρόνια που διετέλεσε Αντιδήμαρχος και όταν εγώ ήμουν μέλος στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων κατάλαβα την εργατικότητα, το ήθος και την τεράστια διάθεση προσφοράς που είχε. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι δίπλα του και με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του.

ΣΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1974 και είναι μόνιμος κάτοικος Νεοχωρούδας. Εργάζεται στην εταιρία ΕΚΟ ΑΒΕΕ ως Στέλεχος Πωλήσεων. Είναι Πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Σωματείου ΑΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ (ST.GEORGE BC).  Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ). Μέλος του ΔΣ του Οικιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Ν.Καλλικράτειας. Διετέλεσε μέλος της επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας, του σωματείου εργαζομένων ΕΚΟ ΑΒΕΕ (Ε.Υ.Α. ΠΕΠΕΚΟ). Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ως έφορος Αθλητισμού και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας, καθώς επίσης και μέλος του ΔΟΠΠΑΩ. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κασμίρη και έχει 3 παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί λέξεις όπως, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, ήθος, σεβασμός, δεν είναι  απλά λέξεις αλλά τρόπος ζωής για τον Πέτρο Αταμιάν. Γιατί ξέρει να αγωνίζεται με μοναδικό γνώμονα το καλό αυτού του τόπου, την εξυπηρέτηση του κάθε πολίτη μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικά συμφέροντα. Γιατί ο τόπος μας αξίζει να έχει τους καλύτερους. Γιατί έχει την καλύτερη ομάδα. Γιατί όλοι «Μαζί για τον τόπο μας» αγωνιζόμαστε για τη «φανέλα», τη φανέλα του Δήμου Ωραιοκάστρου!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη από γονείς προσφυγικής καταγωγής. Από το 1997 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Εργάζεται μέσω διαδικτύου κυρίως στον μεταφραστικό τομέα ενώ σε εποχιακό επίπεδο κυρίως ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη την μουσική.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ζω και αντιλαμβάνομαι όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στον τόπο μας και σαν σκεπτόμενος, ενεργός και υπεύθυνος πολίτης αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου ΜΑΖΙ με τον Πέτρο Αταμιάν για να βοηθήσω κι εγώ ώστε να σκεφτούμε και να δώσουμε βιώσιμες και μακροχρόνιες λύσεις για τα βασικότερα και όχι μόνο προβλήματα του τόπου μας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι έγγαμος με 4 παιδιά.

ΓΙΑΤΙΜΕΤΟΝΠΕΤΡΟΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είναι ο κατάλληλος με την έως τώρα διαδρομή του να δουλέψει σκληρά μαζί με όλους εμάς για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Τον πιστεύω, πιστεύω στις ικανότητες και στην εμπειρία που έχει και για αυτό εντάσσομαι και εγώ στην ομάδα του.

ΓΟΥΔΟΥΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι Ειδικός εμπορίας και διαφήμισης προώθησης προϊόντων της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ και βοηθός φυσικοθεραπευτή. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση πτηνοτροφικής μονάδας, στην οποία απασχολείται.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, ακούει, αντιλαμβάνεται και αφουγκράζεται. Είναι σημαντικό σήμερα να σε κοιτάει ο άλλος στα μάτια και να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνομιλητή του. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια είναι στοιχεία που τον διακρίνουν. Για αυτά αλλά και γιατί Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας συστρατεύομαι στο πλευρό του.

ΚΑΛΚΑΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε τη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Μελισσοχώρι, όπου και κατοικεί. Ασχολήθηκε με τον τομέα της ύδρευσης και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης. Υπήρξε διοικητικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Μελισσοχωρίου.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας προς το καλύτερο και να κάνει πράξη κάθε δέσμευσή του.

ΚΩΣΤΗΚΕΧΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί τον διακρίνουν αρχές και αξίες, που δύσκολα συναντάς σε άτομα που ασχολούνται με τα κοινά. Η εμπειρία του Πέτρου, οι γνώσεις και το όραμά του για τον τόπο μας είναι τα βασικά εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον δήμο που μας αξίζει.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Γεννήθηκε το 2000 στο Ωραιόκαστρο. Είναι τελειόφοιτος στη σχολή Τεχνολόγων γεωπόνων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος πτυχίου Τεχνικού Ανθοκομίας και αρχιτεκτονικής τοπίου. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος και μέλος στα συμβούλια εκπροσώπησης μαθητών αλλά και στον σύλλογο φοιτητών της σχολής του. Διατηρεί μαζί με την οικογένεια του κατάστημα με μπαλόνια στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Το 2019 εκλέχθηκε στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Ωραιοκάστρου.  

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ο Πέτρος Αταμιάν έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα στους νέους. Αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, χωρίς να επιδιώκει πολιτικές εντάσεις που αποπροσανατολίζουν τον σκοπό μας στα κοινά. Ως νέος άνθρωπος με αγάπη, όραμα και προσδοκίες στέκομαι πλάι στον Πέτρο και στην παράταξη ΜΑΖΙ για τον τόπο μας.

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΔΑΜ (ΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Συμπαρατάχτηκα με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί είναι ένας άνθρωπος ενεργός και δοκιμασμένος στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας, έχοντας παράλληλα βγει ηθικά αλώβητος μέσω της πορείας που έχει ακολουθήσει. Είναι ένας άνθρωπος που μετά την γνωριμία μας πρέπει να πω ότι πέρα από Δήμαρχο μπορώ να τον δω και ως φίλο, ως φίλο κάθε πολίτη που ονειρεύεται και επιζητά ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που αγαπάμε!

ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί μόνιμα στο Δρυμό. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά ποιος είναι. Άνθρωπος της προσφοράς, γνώστης της αυτοδιοίκησης, δίπλα στον συνάνθρωπο κάθε στιγμή, χωρία αλαζονεία και έπαρση. Είναι ο Δήμαρχος που αξίζει να έχουμε, για αυτό βρίσκομαι δίπλα του για να πετύχουμε όλοι Μαζί για τον τόπο μας.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1982 στις Σέρρες, μεγάλωσε το Hagen της Γερμανίας και από το 2000 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο (Γαλήνη). Απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Διετέλεσε ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου (Γαλήνης) για δυο χρόνια. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γνωρίζω τον Πέτρο Αταμιάν πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι είναι επικοινωνιακός, φιλικός, δυναμικός και έχει όραμα για τον τόπο μας. Συστρατεύομαι μαζί του στην τοπική κοινότητα, βοηθώντας σε αυτήν την προσπάθεια για το αξίζει ο τόπος μας και τα παιδιά μας.

ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ-ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ)

Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και από το 2000 διαμένει στο Δρυμό. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Msc,Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ), με κατεύθυνση στη Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης και Επίδοσης. Μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου το 2013. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού το 2014. Επανεκλέχθηκε στις Δημοτικές εκλογές το 2019 πάλι ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού. Το 2014-2019 ήταν μέλος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, επί 21 χρόνια, αρχικά στην Δευτεροβάθμια και στην πορεία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Κατά το Σχ. Έτος 2012-2013, διετέλεσε Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Ν.Λέσβου. Έχει μία κόρη την Μαρία-Ειρήνη (Μαριτίνη) Χατζηπαραδείση, μαθήτρια της Γ΄Λυκείου στο Γ.Ε.Λ. Μυγδονίας

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποδέχτηκα με αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Πέτρου Αταμιάν, να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου. Κατά το παρελθόν συνεργάστηκα μαζί του από την θέση που κατείχε ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. Κατά συνέπεια έχω ιδία άποψη για τον Πέτρο. Έναν άνθρωπο με ακέραιο χαρακτήρα, που ξέρει να θέτει υψηλούς στόχους και με πολύ δουλειά να τους πετυχαίνει, έχοντας πάντα ως συνοδοιπόρο το ήθος. Συνιστώσες που συμβαδίζουν-ταυτίζονται με τα δικά μου πρότυπα και με εκφράζουν, ώστε να βαδίσω Μαζί του, για μια ουσιαστική και σε βάθος αλλαγή για τον Τόπο του οποίου ζω, αγαπώ και μεγαλώνω το παιδί μου.

Έτσι μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες θέτω υποψηφιότητα ως Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Δρυμού, και “Μαζί για τον Τόπο μας” να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δρυμού. Γιατί αξίζουν οι ΔΡΥΜΙΩΤΕΣ ένα καλύτερο αύριο. Ελάτε ΜΑΖΙ να δώσουμε τον αγώνα μας, με γνώμονα το ήθος και την αξιοπρέπεια και να κάνουμε το ΟΡΑΜΑ πραγματικότητα για τον ΔΡΥΜΟ μας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement