Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

12 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά και εκκρεμείς διώξεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών αλλά και τη σύλληψη φυγόποινων και καταζητούμενων ατόμων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν : 

  • (8) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά δισκία. Μεταξύ αυτών και 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς κατείχε ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 9,85 γραμμαρίων.  
  • (4) άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 24χρονου ημεδαπού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της κλοπής καθώς και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement