Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

40χρονη έκλεβε τα κινητά ασθενών από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη η γυναίκα

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών. 

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις επτά συνολικά ατόμων, για κλοπές και περιπτώσεις αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και του κέντρου πόλης.

Μεταξύ αυτών και 40χρονης ημεδαπής, η οποία, αφού εισήλθε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, αφαίρεσε τέσσερα κινητά τηλέφωνα από ασθενείς, εκμεταλλευόμενη κατάκλιση τους. Έγινε όμως αντιληπτή από υπαλλήλους του νοσοκομείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, με συντονισμό του οποίου προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου και προχώρησαν σε εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδος. Τα κινητά τηλέφωνα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement